Takže páni......po predbežných dlhodobých dohovoroch Vás - BOL BY SOM RÁD - PRIVÍTAL 25.11.2012 v mojom skromnom príbytku, Na Podskalku 62 Humenné 06601 kedykoľvek poobede. Donešce, co možece - myslím modely - chyža veľika. A ja som čort - nikdy nespím Takže Major,Quasi, Martin plus bratranec A KTOKOľVEK BY SA PRIDAL - každý bude vítaný!
stretko za nami.. Zloženie: Jano 100( hostitel), Major, QUASI, Martin 1807.... PO dlhom case prijemne posedenie a podebatovanie o modeloch... Na vlastne oči som videl Janove lodičky a važne to je niečo neuveriteľné a nadherne... , Majorovi dakujem za modely a brusitko na cepele a všetkym za učasť.. Tak zase niekedy niekde na vychodze.. Major by mal pridať aj dake fotky..
na stole: Bobr, Tatra 815 ZTZ 12.2 naposledy dokončené: Tatra 815 VV 15 + BSS PV 16.12, KNA 251, Tatra 138 Ntt, Tatra 613 zmrazene: Bazilika v Trnave Martin1807
Keď som dostal cez SS-ku také milé pozvanie od Jana100 na stretko, tak som veruže neváhal. Síce to doma kolidovalo s jednou cestou s mojou drahou na nejaké nákupy. Ale ja zásadne ženy nebijem, takže som šiel do Humenného. Dosť rečí, "kukajce"
Veľmi príjemne strávená časť nedele. Janove modely proste musíte vidieť. A jano je fajn chlap, aj sa nám dostalo fundovaného /a skutočne zanieteného/ výkladu o námornej histórii. Proste ho to baví. Výborne sme pokecali. A "daco na opatrene me donešli aj s Quasim, aľe ľem take byle chalupky". Veľmi rád budem v takýchto stretnutiach pokračovať. Opäť sa ukázalo, že naša papieracka komunita drží pokope a stále je o čom podebatiť. Martinovi držím palce k tým maturitám. Je to fajn chlapec. A tie šmikajdy skončili v dobrých rukách. Quasi ma tiež milo prekvapil, ale o tom hádam trochu neskôr. Jano vďaka! A všetkým zúčastneným...
Veruže to bolo veľmi príjemné nedeľné popoludnie Ešte raz ďakujem všetkým zúčastneným, že prijali moje pozvanie a prišli. Ste fajn chlapi a skvelí kamaráti, výborne sme si pokecali Určite sa znovu stretneme.