Cena primátora mesta Nitra , 23. ročník , 21.10.2017
Re: Cena primátora mesta Nitra , 23. ročník , 21.10.2017
Roman, to snad len na ukor ftakov, ci? 

White walker.
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Ahojte,
tak to vyzerá, že nakoniec pôjdem.
Odchod cca 9:05 z BA, príchod naspäť cca 12:10 (takže odchod z Nitry najneskôr 11:30).
Môže sa to zmeniť.
Miesto ešte nejaké mám, ale mám málo času.
Aj to som už jednému stratenému sľúbil, že ho zoberiem...

tak to vyzerá, že nakoniec pôjdem.
Odchod cca 9:05 z BA, príchod naspäť cca 12:10 (takže odchod z Nitry najneskôr 11:30).
Môže sa to zmeniť.
Miesto ešte nejaké mám, ale mám málo času.
Aj to som už jednému stratenému sľúbil, že ho zoberiem...

Edit: Už som plný...
- iconmaster | 30
- 4K+
- Meno: Peter Jankovič
- Kontaktovať užívateľa:
Napriek pochmurnemu pocasiu na akcii bola nalada dobra. Papierove kategorie neboli tak hojne zastupene (okrem architektury) ako to byvalo kedysi. Ale co si budeme klamat - upadok je citit nielen na fore ale aj v pocte sutaznych modelov. Ja len pevne verim, ze sa to zmeni na dalsie rocniky. No aj tak bolo vidiet kvalitativne premakane kusky, co si len tak rychlo spomeniem, traktory od Matusa (Mimapnd), Romanov radar, formulky Milana Paulusa, MIOve vtaciky alebo Braintechov rozkresleny zeriav a dalsie. Bolo prijemne si prehodit zopar slov a vidiet zname aj nove tvare nazivo.
Minul som nejake tie eura, no na druhej strane som si zohnal vsetko co mi chybalo v "spajzi" - nejake farbicky, tmel, pasky, decalsoft, maskol, lepidlo atd. Mam uz aj novu podlozku A3 a este aj Dreamlinera som zohnal za super cenu. Takze uz len makat.
Dakujem Fitovi za model lokomotivy zo sutaze a tiez Mimapnd, ze som konecne zohnal Locusta od PMHT! Takisto dakujem kazdemu za chvalu dokonceneho tahaca, dodali ste mi palivo do dalsich projektov
A hlavne dakujem organizatorom za - uz tradicne - skvelu akciu a profesionalnu pripravu! Zvlast musim pochvalit tohtorocne medaily, ktore su naozaj krasne a jedinecne
A teda zopar fotiek (sorry, ze som nepofotil niektore stoly).
Papier:

Plast:

Minul som nejake tie eura, no na druhej strane som si zohnal vsetko co mi chybalo v "spajzi" - nejake farbicky, tmel, pasky, decalsoft, maskol, lepidlo atd. Mam uz aj novu podlozku A3 a este aj Dreamlinera som zohnal za super cenu. Takze uz len makat.
Dakujem Fitovi za model lokomotivy zo sutaze a tiez Mimapnd, ze som konecne zohnal Locusta od PMHT! Takisto dakujem kazdemu za chvalu dokonceneho tahaca, dodali ste mi palivo do dalsich projektov

A hlavne dakujem organizatorom za - uz tradicne - skvelu akciu a profesionalnu pripravu! Zvlast musim pochvalit tohtorocne medaily, ktore su naozaj krasne a jedinecne

A teda zopar fotiek (sorry, ze som nepofotil niektore stoly).
Papier:
Plast:
Tak prídávam aj ja nejaké foto z akcie
Bolo to celkom fajn aj keď človek asi čakal trochu väčšie zastúpenie v papierovej sekcii ale čo sa dá narobiť
Gratulujem víťazom a o rok znova
papieráky :
plasty:

papieráky :
plasty:
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150
Tento rok som prišiel iba ako divák, som rád, že som stretol mnoho známych xichtov, a z niektorími aj pokecal, nebolo veľa času, rodinný program bol dnes nabitý.
Modely parádne, najviac sa nám páčili ftáčiky, Romanov radar, Fordsony a samozrejme T72 - pre mňa veľká inšpirácia a nakopnutie.
Z plasťákov sa nám najvic páčil Iconmasterov ťahač.
Doma som potom juniorovi ukázal Icov report, tak už verí, že je to papier.
Bambulovi a spol veľká vďaka, že Nitra je stále tou Nitrou tak, ako si ju pamätám.
Nabudúce snáď už prídeme aj s modelmi.
Modely parádne, najviac sa nám páčili ftáčiky, Romanov radar, Fordsony a samozrejme T72 - pre mňa veľká inšpirácia a nakopnutie.
Z plasťákov sa nám najvic páčil Iconmasterov ťahač.
Doma som potom juniorovi ukázal Icov report, tak už verí, že je to papier.
Bambulovi a spol veľká vďaka, že Nitra je stále tou Nitrou tak, ako si ju pamätám.
Nabudúce snáď už prídeme aj s modelmi.
...Nosič vody... |
Ano, papier bol tento rok na ustupe. Ale verim, ze v hrncoch sa vari...
Ja tiez dusim:) Silne boli plastove stvrtky, fakt lahodky. A to chybalo kopec ludi zo spicky.
Icov tahac bol fakt zradlo. Lietadla a lode maximalny ustup (a nedavno bol upadok architektury:)). Ako hovori klasik, legendy nelepia...
Som rad, ze som vas tam stretol, s niektorými prehodil par slov. Rozbombujeme to na hvezdarni, buduci rok po prvom roku co som bol na diviaka nieco prinesiem. Dobre, na pohar to nebude, ale modelarstvo je cesta, nie ciel (pre mna). A prezradim vam tajomstvo, aj on stale lepi
Doplnil som ja papier, US lodku z obcianskej vojny, to bude seria. Niektore su fakt Verneho kusky. Bambulo a kolektiv, dokazali ste, ze existuje nielen plastikova zima, ale aj papierova jesen. Nappriek horsiemu rocniku, vydrzte. Aloha, M.

Icov tahac bol fakt zradlo. Lietadla a lode maximalny ustup (a nedavno bol upadok architektury:)). Ako hovori klasik, legendy nelepia...
Som rad, ze som vas tam stretol, s niektorými prehodil par slov. Rozbombujeme to na hvezdarni, buduci rok po prvom roku co som bol na diviaka nieco prinesiem. Dobre, na pohar to nebude, ale modelarstvo je cesta, nie ciel (pre mna). A prezradim vam tajomstvo, aj on stale lepi

Doplnil som ja papier, US lodku z obcianskej vojny, to bude seria. Niektore su fakt Verneho kusky. Bambulo a kolektiv, dokazali ste, ze existuje nielen plastikova zima, ale aj papierova jesen. Nappriek horsiemu rocniku, vydrzte. Aloha, M.
White walker.
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Winter is coming....
GOD (game of drones)
- Milan Paulus | --
- Meno: Milan Paulus
Ahoj kluci. Byl jsem v Nitře letos poprvé, tak nemohu tvrdit, jestli je papíráků méně, nebo více. Ale je to bohužel sestupný trend i u nás..... Ale musím říct, že se mi u vás v Nitře moc líbilo, poznal jsem pár kámošů, se kterými jsem si jen občas napsal a viděl spoustu nádherných modelů!!!! OPRAVDU NÁDHERNÝCH!!!!
Díky, že jte mě přijali, vím, že se do Nitry budu rád vracet! Nebojte, příští rok to plasťákům nandáme!!!!
Milan
Díky, že jte mě přijali, vím, že se do Nitry budu rád vracet! Nebojte, příští rok to plasťákům nandáme!!!!
Milan

Nezachytil som nikde cislo. Kolko teda bolo papiera?
Edit vcerajsieho prispevku: nebolo menej papiera ako ine roky... To som asi bol na kongrese Smeru, tam bolo fakt malo papiera (doma som podvecer pozeral TV, JUDr. Robert daval aj "nasich ludi", a malo to byt v NR). Tak sorry za zavadzanie, Aloha M.
Edit vcerajsieho prispevku: nebolo menej papiera ako ine roky... To som asi bol na kongrese Smeru, tam bolo fakt malo papiera (doma som podvecer pozeral TV, JUDr. Robert daval aj "nasich ludi", a malo to byt v NR). Tak sorry za zavadzanie, Aloha M.
White walker.
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Minulý rok bolo tuším 350 modelov, ale z toho mal na stoloch TEO 150.
Tento rok Robo hovoril niečo o vyše 400 modeloch na stoloch.
Ono problém bol skôr v tom, že Rakušáci, Miro MIO, Body , Miro Lisinovič a pán Jakubčo priniesli spolu možno tretinu, ak nie viac modelov.
A väčšina bola architektúra a vrabčiaci.
Aspoň ja som to takto videl.
Tento rok Robo hovoril niečo o vyše 400 modeloch na stoloch.
Ono problém bol skôr v tom, že Rakušáci, Miro MIO, Body , Miro Lisinovič a pán Jakubčo priniesli spolu možno tretinu, ak nie viac modelov.
A väčšina bola architektúra a vrabčiaci.
Aspoň ja som to takto videl.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný