Jagdpanzer IV Ausf. F /Modelik/ 1:25 - Guderian´s Ente
Re: Jagdpanzer IV Ausf. F /Modelik/ 1:25 - Guderian´s Ente
mne sa páči hlavne tá patina neviem prečo
a som rád, že som sa mýlil a pásy sú funkčné
no a keďže treba zvyšovať úroveň tak nabudúce aby to aj strielalo 

Jedného dňa pripláva moja loď,no pri mojom šťastí budem práve na letisku..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:PzKpfw III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, PzKpfw IV, PzKpfw V Panther, PzKpfw I
Pracujem: T-34
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:PzKpfw III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, PzKpfw IV, PzKpfw V Panther, PzKpfw I
Pracujem: T-34
Gratulujem k dokončeniu tohto fešáka. 

Vďaka za gratulácie 
Tu sú konečné fotky- MG 42 s vylepšeným plášťom hlavne a model odfotený pred svojim obalom ....na tom MG veľa nevidno, leskne sa to ako..... bol už večer , zlé svetlo , mal som to odfotiť pod lepšou lampou a bez blesku

Tu sú konečné fotky- MG 42 s vylepšeným plášťom hlavne a model odfotený pred svojim obalom ....na tom MG veľa nevidno, leskne sa to ako..... bol už večer , zlé svetlo , mal som to odfotiť pod lepšou lampou a bez blesku

Live hard, ride easy.
A tu je na Youtube avízované video pre tých, čo model neuvidia naživo, aby som nebol len za táraja a ukázal že tie pásy fungujú
....len to berte s rezervou, model ide po koberčeku, ťahaný na nitke aby nebolo aspoň vidieť ruky a zvuk je z hry Blitzkrieg I, Panzer IV a do toho sa mieša piskot vtákov priamo z hry
http://www.youtube.com/watch?v=-6xDaMH8L-E

http://www.youtube.com/watch?v=-6xDaMH8L-E
Live hard, ride easy.
tak to je moc
, vyzerá to fakt úžasne 

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku |
Myslím že tá robota navyše sa oplatila.Lebo toto len tak hocikto nemá.A ked sa s tým nebudeš každý den hrávať tak to možno vydrží.Ale mne sa to páči, a to tak že velmi 

Tak tohle je na mě moc
.Krása.

Práce zmrvená,ale hezky natřená,ta se vždycky prodá.
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
A tlupa funkčních skopčáckejch pěšáků,který běžej za tankem, by nebyla? 

Práce zmrvená,ale hezky natřená,ta se vždycky prodá.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní