Paráda Bodie

. Jsem zvědavý na barevnou verzi, doufám, že se to podaří. Mě to stále nejde jak bych si představoval.
Já pokračuji dokončováním západní strany zámku. Osadil jsem podpěrné pilíře a zkusmo jsem udělal nějaké konzoly pod krytým balkónem ( či co to je ) a pokračoval terasou, komíny a nárožním pilířem. Terasa je zatím jen pracovní verze, chtěl jsem vědět, jak mi bude navazovat na samotný palác. Samozřejmě jsem špatně naznačil její napojení na nárožní pilíř, což jsem už ve výkrese upravil. Bohužel nemám moc fotek právě z té terasy, vlastně jen jednu a jedno video, takže hlavně ty dveře a rozmístění oken je tak trochu moje improvizace. V současnosti místo těch dvou oken těsně vedle sebe nalevo od dveří je jedno velké jako se dávaly snad na paneláky. Snažil jsem se kontaktovat někoho ze zámku, kdo by mě na tu terasu vzal, ale zatím bez výsledku. Buď to časem upravím, nebo to prostě zůstane tak. ŽAVES. Dále chci pokračovat zídkou na terase a jižním průčelím, kde ale terén prudce klesá ( na Bodie-ho modelu je to krásně vidět ), tak nevím, či mám zámek sa současné linii prostě useknout a nebo ho ještě zvednu na nějakou podložku. Celková délka západní strany je zatím cca 45 cm, přibliže tolik bude i jižní strana, což bude asi i konečný rozměr půdorysu modelu. Vlastně ješte plus bastión. Model je zatím rozkreslený na pěti listech A4 ( i se severním a východním průčelím ), celkový počet listů snad nepřesáhne 20 ks.