ďakujem, myslím, že fotky boli pre mňa priaznivé a neodhalili veľa chýb. Pokračujem ďalšími modelmi.
MODELY F1, MALÁ DOPRAVNÁ TECHNIKAOpäť od najstarších...
Arrows A21/ABC/1:24
Moja najstaršia formulka, postavená v roku 2008. Ako vidno, mal som vtedy obdobie - všetko retušovať čienou fixkou.

Lotus 72D/ABC/1:24
Presúvame sa do roku 2009, kde som postúpil a začal som retušovať aj ostatnými fixkami.

Ale tá geometria, žiadny zázrak...

McLaren MP4/4/Free/1:24
Tento asi notoricky známy model som postavil pomerne nedávno, v roku 2012. Asi bola chyba, keď som ho vytlačil na príliš hrubý papier, pravdepodobne išlo o 200 gramový výkres. Modelovanie bolo náročné ale na druhej strane konštrukcia je extra pevná. Viac fotiek už onedlho...

Minardi M02/Free/1:24
V roku 2013 som sa rozbehol a postavil som hneď viacero free modelov. Ale výrazný pokus vpred nejako nebadať.

Wiliams FW24/Free/1:24

Lotus 98T/Free/1:24
Ešte teraz ma škrie ten nepresný prechod pri kokpite...

Benetton Ford B190/Mega Graphic/1:24
Tento model som už dokončoval, keď som sa zaregistroval na fóre. Vlastne stále je hotový len na 99%, kedže som doma nemal správny drôt na spojenie zadného krídla s bočnicami. Chcel som pokročiť v úrovni a asi som zahrzyol do priveľkého sústa. Geometria mi teda veľmi nevyšla. Model je postavený iba s jednoduchou verziou motorového priestoru a kryt je na pevno a nie je rozdelený. A to som chcel druhý model, Camelku, spraviť so zložitým motorom a bez krytu. No radšej budem ešte cvičiť na jednoduchších modeloch.

McLaren M23/ABC/1:24
Prvý model, ktorý som prezentoval na fóre.

Zakspeed 841/ABC/1:24
Prvá stavba zo staršieho papiera.

Lotus 102/OREL/1:24

McLaren MP4-15/ABC/1:24

Ferrari 312 T2 /ABC/ 1:24

Lotus 56B / ABC / 1:24

Lola Haas THL-2 Ford / ABC / 1:24

Renault Mégane Trophy / ABC / 1:24

Tyrrell 011-B / ABC / 1:24

Toleman TG 181 / ABC / 1:24
Najnovší počin.