ZIS-3 /Patero/ 1:16

Voľne stiahnutelné modely z dielne užívateľov papermodelers.sk ...
Downloads - Free models downloads from papermodelers.sk users ...

ZIS-3 /Patero/ 1:16

Odoslaťod Patero 29 Nov 2008 23:45

Tak páni, predstavujem vám prvý počin z mojej dielne - jedná sa už o vám známe ruské delo ZIS-3.
Zatial prinášam len čiernobielu verziu vo formáte PDF. Na farebnej sa intenzívne pracuje.

ZIS-3 (1-16) Patero.pdf
(3.43 MiB) Stiahnutá 10355 krát

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

plastický dezén:
Prílohy
dezen ZIS-3.pdf
(31.65 KiB) Stiahnutá 1807 krát
Obrázok
Obrázok používateľa
Patero

Založený: 01 Júl 2008 11:10
Meno: Jozef Kráľ
Dátum narodenia: 21 Jan 1978

Re: ZIS-3 /Patero/ 1:16

Odoslaťod iconmaster 30 Nov 2008 01:28

Poklona majstre :dribble: Aj ked nie som bojovkar, podla mna zasluzil by si za to obrovsku odmenu! Videl som uz nejake free modely ale totok?! Parada, hlavne co sa tyka navodiek a oznacovani.. Podla mna prave kvoli navodkam to robi vela ludi za peniaze. Lebo ty, kto to nakreslil by si nepotreboval ich ale si to nakreslil iba kvoli ludom ktori to budu stavat. Priznam sa, ze (zatial) by som na to urcite nemal chut robit veci, z ktorych ja nemam prakticky ziaden zisk a namiesto lepeni a konstruovania dalsich modelov robit nieco pre siroku verejnost.

Takze este raz, klobuk dole!
Special Transport Models - http://specialtruckmodels.webz.cz
Obrázok používateľa
iconmaster

Založený: 23 Júl 2008 19:45
Meno: Peter Jankovič
Dátum narodenia: 18 Okt 1988

Odoslaťod Patero 30 Nov 2008 11:43

iconmaster napísal:Podla mna prave kvoli navodkam to robi vela ludi za peniaze. Lebo ty, kto to nakreslil by si nepotreboval ich ale si to nakreslil iba kvoli ludom ktori to budu stavat.

neviem do akej miery je pravda ten súvis medzi návodovkami a peniazmi, ale fakt je, že to, či som súčiastku vyrobil presne si overím vlastnou stavbou. Ale to, či som nakreslil aj dostatočný návod si overím jedine tak, že to poskladá aj niekto iný. Tak preto som to dal na stiahnutie, aby som si na vás overil aj schopnosť kresliť návody... :haha: Ja viem, je to zneužitie verejnosti na pokusi, ale dúfam, že proti mne nikto nerozbehne kampaň ako proti Gillette... :haha:

iconmaster napísal:Priznam sa, ze (zatial) by som na to urcite nemal chut robit veci, z ktorych ja nemam prakticky ziaden zisk a namiesto lepeni a konstruovania dalsich modelov robit nieco pre siroku verejnost.

áno, pojem freedownload znie vznešene. Áno, Patero je ten, čo dal verejnosti úžasný model. Je to boh.... ÁNO!!! :vicotry: :haha: :haha:

a aká je pravda? :devil: Patero dal na stiahnutie model, aby si overil svoje schopnosti. Ak si to ludia budú lepiť, bude sa im to stavať dobre, nebudú mať so stavbou vážnejšie problémi a diely budú presné, tak bez extra špekulovania budú ochotný za ďalší Paterov model dať aj nejakú finančnú hotovosť. 300,- možno 500,- za kus, lebo už budú mať predstavu o tom, že čo asi kupujú za svoje peniazky..... :devil:

Takže tento "free" model je pre mňa buď brána do velkého sveta vystrihovačiek, alebo je to prepadák a budem si radšej pižlať svoje odfarbyzagebzene papieriky v tichosti doma bez toho, aby som zavádzal verejnosť nejakým ďalším nezlepitelným modelom...

inými slovami.... toto je prvá dávka z darma... no a buď sa z nej človek pogrcá a tri dni PN, alebo ostane závislý....
Obrázok
Obrázok používateľa
Patero

Odoslaťod iconmaster 30 Nov 2008 15:27

Diki za vysvetlenia, urcite to ma takto logiku..

Tiez to mam stiahnute, mozna ze do dochodku to aj spravim, ale momentalne to budem studovat, hlavne tie konstrukcne riesenia - super inspiracia :)
Special Transport Models - http://specialtruckmodels.webz.cz
Obrázok používateľa
iconmaster

Založený: 23 Júl 2008 19:45
Meno: Peter Jankovič
Dátum narodenia: 18 Okt 1988

Odoslaťod jacky 30 Nov 2008 20:24

Patero, dakujem, ked sa mi ho podari zlozit, bude mat svoje cestne miesto . Lebo co ty dokazes, to je uz pomaly spojene s umenim. a splnil si mi tuzbu: ZIS-3 budem mat aj ja
Obrázok používateľa
jacky

Založený: 26 Aug 2008 10:44
Meno: miro
Dátum narodenia: 14 Jan 1972

Odoslaťod sidewinder 30 Nov 2008 22:58

Patero klobuk dole ...
Obrázok používateľa
sidewinder

Založený: 21 Júl 2008 17:38
Meno: Marian Dragosek
Dátum narodenia: 20 Dec 1982

Odoslaťod Zavislak 01 Dec 2008 20:22

Aj keď nerobím momentálne takéto vystrihovačky, chcem vyjadriť chválu už len pre to, že slovenských modelov moc nevznikne v týchto stojatých vodách. Možno toto bude prvý a daľšie budú následovať. :surrender:

PS. odhliadnúc od projektov typu Betliar, Bojnice a modelov M.Hlaváča
Obrázok používateľa
Zavislak

Založený: 26 Aug 2008 15:33
Meno: Ondrej
Dátum narodenia: 31 Máj 1983

Odoslaťod Dejv 03 Dec 2008 23:26

Tedy Patero, jsi frajer, pustit do světa takové parádní dílko, to si zaslouží přímo aplaus :) - mít tiskárnu, tak už ZIS leží na stole ve 2D v 1:25 a všechno ostatní jde stranou...ale dočkej času :) Máš můj obdiv, díky !
Obrázok používateľa
Dejv

Založený: 16 Aug 2008 19:39
Dátum narodenia: 28 Dec 1977

Odoslaťod Ali 03 Dec 2008 23:47

super model Paterinski
Ali

Založený: 27 Júl 2008 19:05
Dátum narodenia: 18 Máj 1970

Odoslaťod Patero 17 Sep 2009 13:36

tak som dnes zablúdil do tohto vlákna a zamýšlam sa nad malou štatistikou. Viac ako šesťapol tisíca stiahnutí a k tejto chvíli viem o dvoch postavených a dvoch rozrobených zisoch. Áno, som si vedomý toho, že to nieje práve masové šialenstvo, ale každopádne už len tieto čisla stáli za tú námahu. Špelciálne díky patrí samozrejme Berniemu a Scarymu.

:vicotry:
Obrázok
Obrázok používateľa
Patero

Ďalšia

Naspäť na Downloads

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.