Zatial prinášam len čiernobielu verziu vo formáte PDF. Na farebnej sa intenzívne pracuje.
plastický dezén:
Aj ked nie som bojovkar, podla mna zasluzil by si za to obrovsku odmenu! Videl som uz nejake free modely ale totok?! Parada, hlavne co sa tyka navodiek a oznacovani.. Podla mna prave kvoli navodkam to robi vela ludi za peniaze. Lebo ty, kto to nakreslil by si nepotreboval ich ale si to nakreslil iba kvoli ludom ktori to budu stavat. Priznam sa, ze (zatial) by som na to urcite nemal chut robit veci, z ktorych ja nemam prakticky ziaden zisk a namiesto lepeni a konstruovania dalsich modelov robit nieco pre siroku verejnost.iconmaster napísal:Podla mna prave kvoli navodkam to robi vela ludi za peniaze. Lebo ty, kto to nakreslil by si nepotreboval ich ale si to nakreslil iba kvoli ludom ktori to budu stavat.
Ja viem, je to zneužitie verejnosti na pokusi, ale dúfam, že proti mne nikto nerozbehne kampaň ako proti Gillette...
iconmaster napísal:Priznam sa, ze (zatial) by som na to urcite nemal chut robit veci, z ktorych ja nemam prakticky ziaden zisk a namiesto lepeni a konstruovania dalsich modelov robit nieco pre siroku verejnost.
Patero dal na stiahnutie model, aby si overil svoje schopnosti. Ak si to ludia budú lepiť, bude sa im to stavať dobre, nebudú mať so stavbou vážnejšie problémi a diely budú presné, tak bez extra špekulovania budú ochotný za ďalší Paterov model dať aj nejakú finančnú hotovosť. 300,- možno 500,- za kus, lebo už budú mať predstavu o tom, že čo asi kupujú za svoje peniazky..... 

- mít tiskárnu, tak už ZIS leží na stole ve 2D v 1:25 a všechno ostatní jde stranou...ale dočkej času
Máš můj obdiv, díky !
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.