Vacsina toho, co sem pridavate, su jedinecne a specialne kusy, ktore nie kazdy pozna. Ze sa nevydavaju z tohto dovodu, to je aj celkom pochopitelne.
Co ale velmi nechapem, ze preco su niektore kategorie modelov zastupene vo velkom pocte velmi podobnymi kuskami, casto tie iste podklady od x roznych vydavatelov. "Medzinarodna" bojova technika (pasova, kolesova, lietadla aj lode) je podla mna celkom slusne zastupena u polskych vydavatelov. Co mi ale trochu vadi, ze civilna technika je v 95% pripadov "lokalna" cize bud domacej vyroby alebo nieco z ery komunistov. Viem, som priebercivy, ale mna tieto modely vobec neoslovuju, aj preto si robim svoje modely.
Ale aby som aj nieco pridal - z tychto (alebo podobnych typov a znaciek) by ma potesilo hocico, keby to bolo spracovane na urovni Renova/Answer/Orlik/Modelik/atd. v mierke 1:25 a verim, ze by to potesilo aj mnohych inych modelarov. Navyse, nie su to podklady vyrabane v malych poctoch, mozete sa s nimi stretnut v roznych kutoch Europy ci sveta.