tlaciaren aku vybrat

Užívateľov profilový obrázok
serpens | 35
Admin
Príspevky: 8767
Meno: Miro
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa serpens » 08 Feb 2014 14:03

spider napísal:Kupujem zo stránky tonerydotlaciarne.sk a nemám problém. Používam ich vyše pol roka a stále ide všetko ako má. Kupujem kazety s čipom. Sú aj bez čipu, tie budú asi tie problematické, lebo ten čip tlačiareň číta. Potom sa predávajú aj prázdne plniteľné, s resetovateľným čipom. Naplníš, zresetuješ čip a dáš do pixmy. Ak farba dôjde, vyberieš, naplníš ihlou, zresetuješ čip a zas sú ako nové. Nevýhoda je cena, kde sada týchto prázdnych stojí cez 20e plus atrament (100ml 10€), takže by ma to vyšlo v podstate drahšie, keďže mám sadu za 6€. Táto plniaca sada je výhodná pre tie tlačiarne, ktoré majú náhradné kazety drahšie ako 2-3€ za kus.


Stano, tuto potom rataj, ze tlacova hlava/trisky sa nicia a znizuje sa casom kvalit tlace.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Užívateľov profilový obrázok
spider | 26
Príspevky: 667
Meno: Stano
Bydlisko: Trenčín

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa spider » 08 Feb 2014 16:22

Prečo? Myslíš pri tých resetovateľných?

Užívateľov profilový obrázok
serpens | 35
Admin
Príspevky: 8767
Meno: Miro
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa serpens » 08 Feb 2014 22:12

tak
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Užívateľov profilový obrázok
borog34 | 43
2K+
Príspevky: 2173
Meno: Boris
Bydlisko: doma

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa borog34 » 15 Apr 2014 11:33

Takisto riešim dilemu s novou tlačiarňou, minulý týždeň sa definitívne do večných lovísk odporúčal napájací adaptér na mojej obstarožnej atramentovke a keďže je to dosť špecifický typ na viac ako 10-ročnú tlačiareň tak pochybujem že je ekonomicky výhodné dať ten adaptér opraviť. Stačila by len čisto tlačiareň, multifunkčný bazmek nepotrebujem pač mám samostatný skener :P


p.s. typ adaptéra Delta ADP-12UB
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 43
Admin
Príspevky: 3967
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa Fito » 15 Apr 2014 11:58

Borog nevzdávaj to, henten adaptér ti dá dokopy hociaký skúsený elektrikár, je to obyčajný 30V zdroj, prípadne tu :
http://www.amazon.com/ADP-12UB-0-4A-POW ... B00421SAD2

kúpiš nový za 10$ alebo používané za 2$ ...

Užívateľov profilový obrázok
borog34 | 43
2K+
Príspevky: 2173
Meno: Boris
Bydlisko: doma

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa borog34 » 17 Apr 2014 17:55

No ono to napájanie už blblo dlhší čas tak sa modlím aby to bol len ten adaptér a nie aj nejaká závada v samotnej tlačiarni :shocked: S Amazonom nemám skúsenosť ani účet a keď si pripočítam poplatok za doručenie tak ma to vyjde možno takisto ako oprava tohto :bad smile: Musím vyzistiť nejakého elektrikára v okolí a uvidím čo s tým bude vedieť urobiť :wink:
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov

Užívateľov profilový obrázok
group b | --
2K+
Príspevky: 2086
Meno: Tomáš

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa group b » 19 Apr 2014 08:19

Pokud by někdo chtěl kupovat novou tiskárnu , co nedoporučuji je Samsung !!!
Měl jsem barevný laser, připekl se mi válec na podavači barvy. Potřebuje to 4 tonery, pokud jeden nefunguje, tak to netiskne. Dají se koupit i náhražkové tonery od jiné firmy, tak jsem to zkusil a tiskárna ho odmítla akceptovat, nakonec mi nezbylo než koupit originální ale ani s tím to netisklo, odnesl jsem to do opravy a prý se pokazila čtečka čipů či co při tom poškození toneru. Oprava by stála okolo 2000 Kč.
Shrnuto : cena tiskárny 3100 Kč
cena opravy 2000 Kč
originální toner 1400 Kč
náhražkový toner 750 kč
Prostě Samsung nebrat !!! Dokonce mi to poradili i v tom servisu !!!
Koupil jsem černobílý Canon, nemá žádné čipy a toner je spojený se zapákací jednotkou, takže se nic nemění ani neopravuje, když to netiskne, vymění se jen toner.
A na barvu chodím do coppycentra.

Přer laserem jsem měl inkoust HP a podobnost podobná. Došla barva, nechal jsem si doplnit inkousty, ale čip mě nepustil dál, pořád blokoval tiskárnu, že je prázdný toner. Naštěstí mi vrátili peníze bez keců.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

Užívateľov profilový obrázok
toudi_sk | 48
.
Príspevky: 11982
Meno: Milan
Bydlisko: u susedky
Kontaktovať užívateľa:

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa toudi_sk » 21 Apr 2014 19:23

mám dojem, že lacné HP tlačiarne sú trestom pre tých, čo sa nemodlia ktorý sa ulakomia na cenu :beat plaster:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku

Užívateľov profilový obrázok
Jene | 51
Príspevky: 697
Meno: Jano
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa Jene » 22 Apr 2014 23:00

Pomaly ma opúšťa tescová epsona sx115 tak sa obzerám po niečom novom a kvalitnejšom, zatiaľ mám vybranú Epsonku L 210 (bo som bol verný Epsonkám), ale dosť ma oslovila aj Canonka PIXMA MG 6350 alebo Canon PIXMA MG7150 hlavne kvôli rozlíšeniu tlače na popis lokomotív. Máte niekto s týmito typmi tlačiarní skúsenosti? Lebo podľa reciek sa prikláňam k tej poslednej Canonke...
Dokončené: Jeneho mašinky
Aktuálne: príprava na stavbu ďalšieho modelu

Užívateľov profilový obrázok
kamen | --
Príspevky: 286
Bydlisko: Šala

Re: tlaciaren aku vybrat

Príspevokod užívateľa kamen » 23 Apr 2014 12:51

Ja mám lacnú HP Photosmart B 110 (26€, 4 roky) a je úplne super. Nerátam, že mi vydrží ako predošlá Canonka (12rokov), ale pekne skenuje aj tlačí, dostať do nej dobré neznačkové náplne. Pre moje potreby a pre študentské veci dcér je fakt super. Našiel som ju náhodou v Tescu, druhá možnosť bola Epson, ale tam sme mali skúsenosť, že tri náplne a adios. Tu som zatial menil komplet náplne najmenej desať krát a ide.

Návrat na "Rest room // Rest Room"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní