Pomoc
Re: Pomoc
neviete mi niekto poradiť, či existujú šmikajdy pick-upov, ktoré by mali takéto podobné korby prosím?

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku |
- Štefan Húska | 37
- 2K+
- Meno: Štefan Húska
Našiel som len tento, možne tia smerovky tam dáko dorobiť a máš to.
https://www.ecardmodels.com/index.php/1 ... model.html
Alebo fiat 508 furgon od GPM ale tiež prerobiť.
https://www.ecardmodels.com/index.php/1 ... model.html
Alebo fiat 508 furgon od GPM ale tiež prerobiť.
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
tie povozy sú inšpirované amerikami a 50-tych rokov, ale hento by sa k nim celkom hodilo
ja som našiel Ford Thunderbird 1956, ten má tiež celkom vhodný zadok

ja som našiel Ford Thunderbird 1956, ten má tiež celkom vhodný zadok
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku |
Chlapi, určite sa to tu už riešilo, ale som lenivý...
Otázka pre starších a pokročilých:
Historické výrazy "kancelářský papír, kladívková čtvrtka" by ste priradili k akej gramáži pri podlepovaní?
Sú to dve rôzne veci. Ja by som tipoval "kanclák" na 80g a "čtvrtku" na niečo ešte tenšie...
Vďaka.

Otázka pre starších a pokročilých:
Historické výrazy "kancelářský papír, kladívková čtvrtka" by ste priradili k akej gramáži pri podlepovaní?
Sú to dve rôzne veci. Ja by som tipoval "kanclák" na 80g a "čtvrtku" na niečo ešte tenšie...
Vďaka.

to prve je správne, kladivkovú by som odhadoval na klasický výkres okolo 200-240g/m2
Drawing: JaK 40K
Constructing: Fokker 100
Constructing: Fokker 100
ako sa dá zaregistrovať na www.4shared.com prosím?
žiadny z emajlov mu nevoní (centrum.cz, post.sk, ba ani gmail), alebo sa to dá už len cez twitter, facebook, alebo google?
žiadny z emajlov mu nevoní (centrum.cz, post.sk, ba ani gmail), alebo sa to dá už len cez twitter, facebook, alebo google?
... tlačítka Log In a Sign Up mi tam nefungujú
tak som dal niečo stiahnuť a "zrazu" to zobralo aj centrum.cz emajl, nuž sú všelijaké dni
díky

tak som dal niečo stiahnuť a "zrazu" to zobralo aj centrum.cz emajl, nuž sú všelijaké dni

díky
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných