Pomoc

Užívateľov profilový obrázok
toudi_sk | 49
.
Príspevky: 12335
Meno: Milan
Bydlisko: u susedky
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa toudi_sk » 26 Mar 2020 17:01

vedeli by ste to niekto stiahnuť a uložiť do verzie 2016 prosím? (je to 2017+)

https://3dwarehouse.sketchup.com/model/13c41d31f20224095116d077c4799f5d/2D-main-characters
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku

Užívateľov profilový obrázok
Roman | 46
2K+
Príspevky: 3733
Meno: Roman
Bydlisko: doma

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa Roman » 27 Mar 2020 17:59

vedel by mi niekto prosim poradit?
snazim sa nainstalovat do windows 10 net framework 3.5 . instalaciu nedokonci,
napise ze instalacna chyba 0x8024402c.
windows je nova instalacia z dvd na novy disk. framework je stiahnuty z stranky mrkvosoftu,subor ma velkost 230mb.
ako postupovat aby sa ten framework nainstaloval?
vopred dakujem

Užívateľov profilový obrázok
xavi | --
Príspevky: 93

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa xavi » 27 Mar 2020 18:48

Roman napísal:vedel by mi niekto prosim poradit?
snazim sa nainstalovat do windows 10 net framework 3.5 . instalaciu nedokonci,
napise ze instalacna chyba 0x8024402c.
windows je nova instalacia z dvd na novy disk. framework je stiahnuty z stranky mrkvosoftu,subor ma velkost 230mb.
ako postupovat aby sa ten framework nainstaloval?
vopred dakujem



Windows posledne mesiace robi problemy ak ludia nemaju aktualny system. Nedavno sa mi stalo ze sa nedalo prihlasit na skype pretoze System nebol 2 mwsiace aktualizovany. Kompletne si zaktualizuj system a restart. Najprv skontrolovat ci firewall neblokuje updaty, skontroluj proxi a network connection ci je dobre nastavena aby zbehli updaty, spusti update systemu, restart a potom skus znova nainstalovat framework

Užívateľov profilový obrázok
Roman | 46
2K+
Príspevky: 3733
Meno: Roman
Bydlisko: doma

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa Roman » 28 Mar 2020 08:52

vyskusam,uvidime co to spravi. zaujimave je ze direct x alebo mrkvosoft visual +++ normalne nainstaluje.

Užívateľov profilový obrázok
paluso | 44
Príspevky: 523
Meno: Pavol
Bydlisko: Hlohovec

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa paluso » 29 Mar 2020 23:31

Roman napísal:vyskusam,uvidime co to spravi. zaujimave je ze direct x alebo mrkvosoft visual +++ normalne nainstaluje.


Nepises aka distribucia to je, ale pre Windows 10 to mozes urobit takto:
Neviem aku mas jazykovu verziu a neviem ako je to presne po slovensky.
START-Control Panel-Programs-Programs and Features-Turn Windows features on or off-.NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0)

Alebo zjednodusene spusti command line (tusim prikazovy riadok) a napis optionalfeatures.exe - vyber .NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0)

Alebo spusti command line (tusim prikazovy riadok) s elevaciou (prave tlacitko na command line a Run as adminnistrator - Spusti ako spravca) nasledne do otvoreneho command line daj prikaz Dism /online /Enable-Feature /FeatureName:"NetFx3"

Obrazky urobene v distribucii Windows 10 Enterprise Semi-Annual Channel 1909. A urcite to funguje aj vo Windows 10 Enterprise LTSB (obe verzie) a LTSC



Na to aby si do systemu pridal .NET framework 3.5 nepotrebujes mat aktualny Windows. Vsetky uvedene metody funguju ci uz priamo po cistej instalacii, alebo v opatchovanej verzii. Preco ti nejde aplikovat balicek, ktory si stiahol neviem. Je to spravny balicek pre tvoju distribuciu? Skus jednu z metod a nemusis riesit ci je to spravny balicek a on si stiahne sam a spravnu.

Užívateľov profilový obrázok
Roman | 46
2K+
Príspevky: 3733
Meno: Roman
Bydlisko: doma

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa Roman » 31 Mar 2020 07:16

dakujem za pomoc a navod,spravil som to podla toho prveho obrazku.pc si to sam zobral z internetu.silent hunter 5 uz normalne funguje

Užívateľov profilový obrázok
Roman | 46
2K+
Príspevky: 3733
Meno: Roman
Bydlisko: doma

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa Roman » 02 Apr 2020 20:06

znovu poprosim odbornikov o pomoc:
nainstaloval som win 10sk. potom som nainstaloval mrkvosoft autoroute 2001.fungovala normalne. predvcerom som doinstaloval netfeamework a windows si nainstaloval aj svoje zaplaty. odvtedy sa autorute nespusti. nespusti sa ani verzia 2010.
skusal som viackrat nainstalovat a odinstalovat.stale sa po spusteni autoroute ukaze tato hlaska

ako sa da spojazdnit autoroute?

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 45
Admin
Príspevky: 4411
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa Fito » 03 Apr 2020 11:04

Aj sa bojím spýtať, načo ti je v dnešnej dobe autoroute2001 ....
Ten SW a myslím že ani mapy sa neaktualizuju od roku 2013 ...

Užívateľov profilový obrázok
Roman | 46
2K+
Príspevky: 3733
Meno: Roman
Bydlisko: doma

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa Roman » 05 Apr 2020 07:50

inu automapu do pocitaca nemam.vies mi prosim poradit nejaku inu pocitacovu automapu?

Užívateľov profilový obrázok
xavi | --
Príspevky: 93

Re: Pomoc

Príspevokod užívateľa xavi » 05 Apr 2020 08:09

Roman napísal:inu automapu do pocitaca nemam.vies mi prosim poradit nejaku inu pocitacovu automapu?

Google maps? :haha:

Návrat na "Rest room // Rest Room"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní