Strana 166 z 167

Re: Pomoc

Napísané: 15 Sep 2020 12:31
od užívateľa pet1972
atlon napísal:Kde najlacnejšie nakúpim skladaný herný počítač, najlepšie na jednom e-shope max na dvoch? Ktoré odporúčate , ide hlavne o cenu!!

... a aby vôbec bolo na čom kresliť :P

Kombinácia Alza a Gigastore, overené a osvedčené zdroje. Ináč občas pomôže aj Heuréka, no množstvo firiem človek ani len nepozná a recenzie sú aké sú (veľa firiem odišlo z Heuréky pre čudné praktiky a vyhodnocovanie obchodov, takže už ani tie ceny nemusia byť najlacnejšie)...poprípade ak by si chcel poradiť napíš, niečo poskladáme aby to malo hlavu aj pätu

Re: Pomoc

Napísané: 06 Okt 2020 14:16
od užívateľa xavi
zdravim, poslednych par dni sa mi tu na fore nezobrazuju spravne obrazky pre linky vlozene z http://www.papirove-modely.cz/ v chrome 85.0.4183.121 (Official Build) (64-bit). nema s tym niekto tiez problem? ja som skusal pomazat coockies a kadeco ale nepomohlo. v MS edge mi to funguje spravne ale pouzivam chrome. neviete niekto co s tym?

Re: Pomoc

Napísané: 08 Okt 2020 19:15
od užívateľa toudi_sk
Zaxov príspevok, mám Firefox 72.0.2 (64-bit)
(a nie, neaktualizujem si ho na verziu momentálne 81.0.1)


Re: Pomoc

Napísané: 08 Okt 2020 19:22
od užívateľa atlon
to isté aj u mňa
WIN 10
chrome 86.0.4240.75



Edge 85.0.564.70 v pohode


Re: Pomoc

Napísané: 10 Okt 2020 08:31
od užívateľa toudi_sk
v Opere to tiež funguje, aktuálna v71.0.3770.228, ale tú nepoužívam)




xavi napísal:... neviete niekto co s tym?

myslím, že to vieš aj ty :bad smile:

plán B) je počkať na ďalšiu aktualizáciu Chrome a modliť sa, aby to v nej už bolo opravené :beat plaster:

Re: Pomoc

Napísané: 10 Okt 2020 09:28
od užívateľa atlon
toudi_sk napísal:plán B) je počkať na ďalšiu aktualizáciu Chrome a modliť sa, aby to v nej už bolo opravené :beat plaster:


alebo sa pozrieť na nastavenie fóra či je všetko tak ako má byť? :wink:
na českom to ide v pohode


nie vždy je chyba v prehliadači, niekedy satci chybajuca jedna ciarka, odrazka, pomlcky niekde v kode stranky a je tu problem

Re: Pomoc

Napísané: 10 Okt 2020 09:58
od užívateľa toudi_sk
atlon napísal:nie vždy je chyba v prehliadači, niekedy satci chybajuca jedna ciarka, odrazka, pomlcky niekde v kode stranky a je tu problem

xavi napísal:zdravim, poslednych par dni sa mi tu na fore nezobrazuju spravne obrazky pre linky vlozene z http://www.papirove-modely.cz/ v chrome 85.0.4183.121 (Official Build) (64-bit)

vychádzal som z tohoto, ja obecne nemám rád aktualizácie a 99% problémov býva z nich, stačí mi, keď po nejakej aktualizácii pol internetu fňuká 2 týždne, že nejde toto, hento, tamto, ale je pravda, že na vine bude určite skromný, ten robil niečo s fórom, takže by mal byť po zásluhe potrestaný

:P

ja som ale za plán A), vyhodiť Chrome a má pokoj :wink:

Re: Pomoc

Napísané: 10 Okt 2020 10:07
od užívateľa xavi
Dakujem chlapci, aspon viem ze v tom nie som sam :) Vie sa na to niekto z webmastrov pozriet alebo fakt len cakat na dalsiu aktualizaciu chromu?

Re: Pomoc

Napísané: 10 Okt 2020 10:28
od užívateľa atlon
toudi_sk napísal:ja som ale za plán A), vyhodiť Chrome a má pokoj :wink:


jediný problém čo má Chrome (teda už len mal) je že zaberá veľa pamate, ale minule som si to porovnal a už sa mu ostatné prehliadače brutálne priblížili :haha:
nevidím dôvod vymazávať chrome :P žiaden problém som s ním nemal ani nepamatám, až na problémy tretích strán ale s tým chrome nemá nič spoločné

Re: Pomoc

Napísané: 10 Okt 2020 21:41
od užívateľa skromny
skusil som kombinacie win8.1 - aktualny chrome (86...), pozrel som to z prace - win10 chrome 84, aktualizoval som ho na 86... pokazde to vidim "koser"...



muozem poprosit - ked to niekomu blbne - pozriet pripadne chyby v konzole? stlacit F12 a vpravo by mali byt dve alebo tri okna pod sebou, stadardne hore kod, dole css, tretie je konzola, ak nieje zapnuta tak ju cez Esc zapnut... a tam by mali svetit cervene chyby - v tomto pripade preco nenasiel/nenacital dane obrazky... hlaska o i18n je "normalna", resp. "o tom sa vie..." ak tam svieti nieco ine - muozem poprosit screen alebo dany text? kedze totiz vidim pokazde a vsade obrazky nacitane tak nemam z coho zistit kde muoze byt psik zakopany...

vdaka...