Presne ako poznamenal Jolaus - tá nábežka je strašná a nedá sa na to pozerať už ani teraz (vždy ma zamrazí a radšej to otočím

). Plán je dolepiť koncové oblúky, bubliny a prelakovať krídlo. Potom uvidím ako to vyzerá a padne definitívne rozhodnutie, či sa bude pokračovať, alebo kúpim nové lasery a začnem nanovo s tou zelenou verziou (za ružovou mi bude ale už smutno - už som si na ňu zvykol

).
K tomu postupu - to vlákno mám naštudované a viem že si to robil inakšie. Keď som zvažoval tvoj postup tak som sa obával ako nalepím šachty presne na otvor v obšívke, keď nebudem mať k nim z vnútra prístup. Takže preto som šiel podľa návodu. Ono tá spodná obšívka celkom išla nalepiť - problém je len presnosť lebo aj malé natočenie v strede urobí na koncoch krídel niekoľko mm. Problémom pre mňa bolo pekné napasovanie dvoch dielov na nábežke a to tým tvojím postupom asi zásadne neovplyvním...
V každom prípade to ide spraviť aj lepšie a aj viem ako na to... A ako to píšem a rozmýšľam tak čím ďalej som viac rozhodnutý že to začnem od znovu. Zbohom ružový spitfire

..