mno, ja viem, že to znie neuveriteľne, hlavne pre mňa, ale terminál je hotový a už aj odovzdaný právoplatnému majiteľovi, takže zbytok fotiek
musel som zlepiť rožky bedne
nalepil som osvetlenie loga a zistil, že trubka je príliš dlhá (kvôli prítlaku na odnímateľnej verzii) a obrazovka odstáva, takže bolo treba
z čierneho papiera spraviť svetlotesnú harmoniku
posledný pohľad na odokryté vnútornosti, ale drôty som už neťahal, bol som lenivý a vo výsledku ich aj tak nebude vidieť, podobne ako celé
vnútro, ktoré teraz svieti ako vianočný stromček
až po prečítaní predchádzajúceho príspevku som si uvedomil, že logo je stále farebné, zabudol som vytlačiť čiernobielu verziu
zadeklenie zadnej časti bol malý oriešok, pretože som nemal ako pritlačiť chlopne na dekel, ale poradil som si, zozadu chlopní som prilepil
maliarskou páskou lisované podložky M8 priviazané na nitke a prevlečené cez vetracie mriežky, neodymové magnety boli dosť silné a pekne
pritlačili diely k sebe, odstávajúce časti som pritlačil všetkým, čo malo vhodnú váhu, spodok celkom nesadol, prejavila sa hrúbka podlepeného
papiera na chlopniach a na ľavej strane je vidieť kus bielej farby chlopne, ale do Lužánek to neberiem, tak sa nič nedeje
akurát, že som skoro nevytiahol lisované podložky cez mriežky, pretože boli trochen veľké, ale nebolo to nič, čo by sa nedalo
zvládnuť silou, či ešte väčšou silou