Najhoršie na tejto bazilike je správne vytvarovať a zlepiť okná. Rozmýšľali sme ich aj zjednodušiť, ale to by už nebolo ono. Ostatné je už jednoduchšie. Takže držím palce.
Ahoj vospolok.. Potom čo som dokončil Fordsona som sa rozhodol, že pohnem aj s týmto... Ide o atraktívny model avšak nejde o nič jednoduché... Mám ho rozrobený už dlhšie no stále keď sa k tomu vrátim, tak ma tie okná odradia... Urobím 2-3 a nebaví ma to.. Všimol som si, že aj ked mam vlakno zalozene skoro rok tak som ešte nedal žiadne fotky tak som dnes aj niečo sfotil.. teda mám hotový zaklad jednej veže a vstupný portál...Neviem kedy budem pokračovať no určite to dokončím.. tento model si to zaslúži..
Tu sú fotky:
na stole: QUEEN 69 naposledy dokončené: Tatra 815 ZTZ 12.2, Stavostroj VV100, Tatra T2-148 NTP+HIAB670+DAV-7, Motorový čln MO-634 zmrazene: Bazilika v Trnave Martin1807
No zdá sa, že opäť prišiel čas nato aby som s týmto kostlivcom trochu pohol. Áno stále sú to tie okná, ktoré to zdržujú a kvôli ktorým to nejak nejde. No musím povedať, že teraz ma to ako tak baví a možno to aj tak vydrží.
V takomto stave som to našiel po tom ako som to takto nechal pred piatimi rokmi.
Dorobil som okná na druhej veži a tú som prilepil na celok
Ďalej som spracoval jednu zvonicu, kúsok strechy pri nej no a aj strechu nad stredným portálom.
Zatiaľ takto a snaď ďalší postup nebude zase o 5 rokov
na stole: QUEEN 69 naposledy dokončené: Tatra 815 ZTZ 12.2, Stavostroj VV100, Tatra T2-148 NTP+HIAB670+DAV-7, Motorový čln MO-634 zmrazene: Bazilika v Trnave Martin1807