Stretko BA
Re: Stretko BA
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Kawasaki Ninja ZX-RR (PLAST)
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_SxcjiHlDsTQJ1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Kawasaki Ninja ZX-RR (PLAST)
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_SxcjiHlDsTQJ1yC951EKA
Ja fotky nemám, ja som válal gule.
Výsledky čoskoro, ešte sa tam preveruje jedno podozrenie....
Keď to tak celkovo hodnotím, nie je to zlá aktivita, trošku mi tam vadí hluk a to prostredie nie je úplne pre mňa, ale inak, môže byť. Teda okrem toho avokáda v burgri, to už je na mňa priveľká hipsterčina.
Výsledky čoskoro, ešte sa tam preveruje jedno podozrenie....
Keď to tak celkovo hodnotím, nie je to zlá aktivita, trošku mi tam vadí hluk a to prostredie nie je úplne pre mňa, ale inak, môže byť. Teda okrem toho avokáda v burgri, to už je na mňa priveľká hipsterčina.
Myslím, že to bolo celkom fajn. Samozrejme, nedá sa to porovnať s minigolfom a pohodičkou, ktorá pri ňom je. Tu sme sa trošku hnali, aby sme stihli tri kompletné hry.
Áno, aj na môj vkus trochu veľa ľudí, bowling je športom teambuildingového charakteru, čo bolo vidieť. Hluku sa asi ťažko dá pri tomto športe vyhnúť. Ja to hodnotím celkom pozitívne a rád by som to absolvoval aj nabudúce, ak bude chuť
Mám tiež zopár fotiek a dokonca aj finálnu tabuľu s výsledkami...

Áno, aj na môj vkus trochu veľa ľudí, bowling je športom teambuildingového charakteru, čo bolo vidieť. Hluku sa asi ťažko dá pri tomto športe vyhnúť. Ja to hodnotím celkom pozitívne a rád by som to absolvoval aj nabudúce, ak bude chuť

Mám tiež zopár fotiek a dokonca aj finálnu tabuľu s výsledkami...
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
- toudi_sk | 53
- Krotiteľ textúr
- Meno: Milan
- Kontaktovať užívateľa:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku |
Čo by ste povedali na také mikulášske/predvianočné stretko?
Niekde v teple, pri čajíku...
Napríklad v utorok?
Niekde v teple, pri čajíku...
Napríklad v utorok?
No ja by som asi mohol...
Prídem, je mi jedno kde. Prinesiem aj vtáka ohniváka, poplačeme si, ponadávame ...
- toudi_sk | 53
- Krotiteľ textúr
- Meno: Milan
- Kontaktovať užívateľa:
teoreticky by som mohol aj ja, ak teda na bitke u Slavkova cez víkend nezmrznem v stane 

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku |
Môj návrh:
Skúsim zistiť, či by sa nedal rezervovať nejaký stôl v minigolfe. Najlepšie v tej herni.
Ak nie, tak Plnofúz (bývalá Bokovka tuším) na druhom rohu jazera.

Skúsim zistiť, či by sa nedal rezervovať nejaký stôl v minigolfe. Najlepšie v tej herni.
Ak nie, tak Plnofúz (bývalá Bokovka tuším) na druhom rohu jazera.

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní