LETNÁ SKUPINOVÁ OBJEDNÁVKA JÚN/JÚL 2022
vydavateľstvá/eshopy:
papierovy-modelar.sk
Orlik - všetko, čo majú v eshope ako "skladom", nie len modely Orlik
Modelik - modely a lasery pre ne, rebrá alebo pásy, tak aj laserové doplnky ako sú matice, sieťky a lodné oné sa dajú nájsť v ponuke
RB Model - rôzne doplnky k modelom, napr. drevené sústružené hlavne pre modely 1:25, loďkárske doplnky v rôznych mierkach, mosadzné guľomety k lietadlám...
GPM- platí to isté ako Orlik, v poslednej dobe samá 3D bižutéria... modely išli bokom
Answer/Angraf/MPM/atd. - platí to isté ako Orlik
Seahorse - staroveké loďky a všetko, čo k nim patrí, lanká, plachty, drievka a ine oné
Shipyard - Vessel - Shipyard je Shipyard, modely starovekých lodiek, majákov a doplnky k nim.
DrafModel - laserom vypaľované doplnky od výmyslu sveta.
Halinski - Hal je Hal.
WAK - NOVINKA
V prípade záujmu mi pošlite
Vaše meno - Váš email
Vaša adresa - kto mi nenapíše adresu do ssky potvrdzujúcej platbu, vymažem

?ks x Vydavateľstvo - kód produktu (najlepšie by bol samostatný link, ak sa dá - platí hlavne pre Angraf, Orlik, GPM, DrafModel)
Ja Vám následne, nie hneď, odpíšem koľko a kam, platba vored na účet. A poprosím Vás, aby ste si aj skontrolovali, či Vám zaratávam správne veci, nie som neomylný.
Uzávierku si stanovíme na 24.6.2022. a ani deň neskôr.
A ešte jedna veľmi dôležitá info: Ak všetky balíky dorazia načas, baliť budem koncom Júla, keď budem mať dofču. Ale verím, že máme všetci modelov dosť na listovanie a menšia čakačka nevadí.
Zatiaľ čus

Matúš