Už dlhšiu dobu som rozmýšľal nad nejakou súťažou v leteckej technike a tento rok ju zorganizujem. Ide o úplne jednoduchú vec a nebudem tu z toho robiť raketovú vedu. Pár pravidiel to ale mať bude

1-hodnotiť sa bude každý model dokončený v tomto roku, ktorého začiatok stavby môže siahať aj do ďalekej minulosti (kľudne aj pár rokov

2-lepiť sa bude letecká technika(motorové lietadla, bezmotorové lietadla, vrtuľníky)
3-mierka bude jednotná a to 1:33
4-vydavatelstvo ľubovoľné (aj keď som sa pohrával s myšlienkou že iba Halinski

5-vôbec nebude vadiť keď bude model doplnený nejakými doplnkami( plastové kolesa, drevená vrtuľa a pod.) a kľudne môže byť aj niečo fuknuté farbou
6-keď modelár dokončí viac modelov....ocenený mu bude iba jeden
7-vlákno musí byť založené tu na fóre ako celá stavba modelu, nie iba ako galéria hotového modelu
Vlákno ako také hodnotiť nebudem. Ja sám to s úpravou vlákna flákam

Modely budem hodnotiť ja mojím modelárskym okom. Niečo som už zlepil a dúfam že budem spravodlivý a objektívny. Ceny už mám pripravené a bude prvý druhý tretí (nie...traja prví nebudú ako na výstavách

Nebudem robiť ani priebežné poradie modelárov. V tomto príspevku bude zoznam modelov ktoré budú dokončené v termíne. Takisto sa v tomto vlákne bude debatiť o všetkom čo s touto akciou súvisí. Verím že sa vás nazbiera čo najviac a bude aj dosť modelov dokončených. Budem sa snažiť fórum sledovať pozorne aby mi žiadny model neunikol.