Lokomotíva Moravia 1838 /Pressfoto/1:43
Re: Lokomotíva Moravia 1838 /Pressfoto/1:43
Paradicka!
Ďakujem, niečo sa podarilo, s niečím nie som až tak spokojný... Tie nity to celkom pekne oživili, aj keď ich tam bolo neskutočne veľa... Myslel som, že tender bude jednoduchší ako lokomotíva, opak bol ale pravda, celkom mi dal zabrať a aj tak s ním nie som celkom spokojný...pomaly s ním finišujem, už tam chýba len pár drobností...pomaly začnem robiť na podložke...pár foto aktuálneho stavu:

potvrdzujem, tender sa aj mne lepil ťažšie ako lokomotíva..
Zatiaľ fajnota.
Zatiaľ fajnota.
Papierový člen plastikového klubu
Začal som robiť aj na podložke, zvyčajne ako základ používam rámik z nástenky, teraz som to skúsil urobiť z fotorámčeka. Pri rezaní treba byť ale opatrný, lebo to nie je čisté drevo, ale je to olepené fototapetou, takže prípadné nepresnosti sa horšie maskujú...
Mám laserový set na koľaje, len mi pri ňom akosi chýba návod, alebo aspoň návodová kresba...skúsil som hľadať aj na nete, ale akosi som nič podobné nenašiel, nemá náhodou niekto tento set aj s návodovkou ?

Mám laserový set na koľaje, len mi pri ňom akosi chýba návod, alebo aspoň návodová kresba...skúsil som hľadať aj na nete, ale akosi som nič podobné nenašiel, nemá náhodou niekto tento set aj s návodovkou ?

super. rusnovodic pocas jazdy stal?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný