Čaute, opäť sa mi podarilo niečo postrihať a polepiť tak je čas na zopár fotiek zo stavby.
Ako som naposledy spomínal čižmy ešte neboli úplne dorobené, chýbali na nich remene, tak som sa do nich pustil a čižmy dokončil. Už dávnejšie som mal nachystané diely, ktoré sú nalepené spredu, malé časti odevu červenej farby, keďže tlačené na bielom papieri sa mi to nepáčilo tlačil som ich ešte raz na červený a výsledok je podľa mňa oveľa lepší. Po update na častiach odevu som ich prilepil k zostave dielov odevu, ktoré kryjú nohy a celé som to prilepil k nohám. Začal som aj robiť chrániče na rukách čo držia skryté čepele, zatiaľ ich mám hotové len z časti, chýba ešte spodná časť s čepeľami. Nakoniec som dorobil kožušinu okolo ramien, ale tá ešte prebehne malým updatom. Najviac som sa natrápil asi s jeho opaskom, na ktorom sa nachádzajú veľmi tenké diely.
Nakoniec skúška stability, kde som jednotlivé časti poskladal dokopy, zatiaľ som ich ešte nelepil, nakoľko tam ešte pár dielov chýba. A tu sú tie sľúbené fotky