Zbraní je na stránke deviantart.com viac, ale nie všetky sa dajú voľne stiahnuť. Čo sa týka autorských práv, autor modelov sa v diskusii na stránke vyjadril, že mu nevadí sťahovanie, úprava a ani prezentácia jeho modelov.
K samotnému modelu, stiahnutý súbor obsahuje 3 farebné varianty ( black, tan, white ( vhodná na premaľovanie )), každá varianta má 37 strán A4, + foto návod. Autor odporúča tlačiť na papier s gramážou 185 g/m2, taký som nezohnal, použil som 190g/m2. Mám verziu tan, po vytlačení som zistil, že farba nie je jednotná, najväčší rozdiel je na zásobníku, tak som si vytlačil čierny. Hneď od začiatku som narazil na nepresnosti, takže každú časť pred zlepením vyskúšať na sucho. Viaceré časti som podlepoval kartónom, aby nedochádzalo k deformáciám. Po zlepení je puška rozoberateľná a má niekoľko funkčných častí.
Začal som spomínaným zásobníkom, pre vystuženie som podlepil prednú a zadnú stranu 0,5 mm kartónom.
zadné sklopné mieridlá, menší dielik so skrutkou sa nalepí až po nasadení na lištu Picatinny
časť s koľajničkami pre nasadenie pažby, aj tu som pre spevnenie vlepil kartón
holografický zameriavač, spodná strana koľajničiek je krátka,
zameriavač je vo vnútri prázdny, pokúsim sa vlepiť fóliu, ako náhradu za sklíčka