Čaute,
tak po nejakej tej pauze sa vraciam a to k modelu zo sveta Stargate SG1, jedná sa o minidiorámu od PRmodels, ktorá je aj voľne dostupná na nete. Model nie je vobec zložitý, ale je na ňom veľa malých dielov, s ktorými je trošku piplačka. Model je v mierke 1:250 a je na podstavci, ktorý má rozmer 120x45mm. K modelu patrí ešte stíhačka goaldov, ale tá mi prišla dosť veľká a vobec mi nevošla na podstavec. Možno časom spravím diorámu iba s ňou.
Minidiorámy / PRmodels / 1:250
Moderátor: developer10
Re: Minidiorámy / PRmodels / 1:250
Sranda miniatúry, ale je pravda, že do mierky 1:250 sa o nejakých veľkých detailoch dá ťažko rozprávať.
- developer10 | 38
- Meno: Peter
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj super detaily na túto mierku, Rawen je v tomto trošku masakrista a ty si sa s tým pohral krásne, naozaj super! Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Nedávno zbúchaný tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a špatnokrásny K-MAX plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Nedávno zbúchaný tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a špatnokrásny K-MAX plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- WanRayen | 46
- Papierovy Kopernik
- Meno: Tino
- Kontaktovať užívateľa:
Stargate je parádna
, no a ten batmobil?
. Každým kútikom si mi polahodil. Krásne

Dík moc páni, je to úplne niečo iné ako tie 40cm vysoké postavy. Ale je pravda že tieto miniatúry mi učarovali a určite ešte niečo pribudne.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní