Vďaka Stano! Kategória ako taká (ľahký nákladiak) nie je úplne ani moja parketa, ale občas zmena nezaškodí a dajú sa nájsť zaujímavé predlohy a "kamufláže" aj pre toto vozítko.
Trvalo mi to napokon o čosi viac, kým som vyprodukoval niečo na fotenie.

Ono ten interiér mám rozpracovaný celý, len niektoré diely bolo treba dokončiť, iné ešte potrebujú aj úpravy a pod. Takže zatiaľ ukážem to, čo mám hotové.
Sedačky ste už mohli vidieť rozrobené v predošlom príspevku. Ešte som mierne prebrúsil hrany podsedáku a opierky + doplnil ich o zvyšné detaily. Poskladané sú provizórne nasucho a pomocou maskolu, preto tie krivé opierky či odstávajúce pásy. Farbiť ich budem po dieloch a potom definitívne zlepím.

Ďalej mám spravené vnútorné obloženie dverí. Základ tvorí skelet (ten budem farbiť zvlášť do farby kabíny), ktorý zvnútra zakryje časť dverí a sklo. Na to pôjdu tapacíry, ktoré mám zatiaľ tiež iba nasucho zložené. Pri kreslení som trochu musel špekulovať, ako podchytiť tie tvary, hlavne okolo madla, aby to bolo aj zlepiteľné, ale myslím, že to takto pôjde.

A na záver pár drobností: pedále, radiaca páka, stredová konzola pre ručnú brzdu a držiak na dokumenty a nápoje.