Modely dnes odoslané, dajte mi potom vedieť, či prišli v poriadku. Jednému z Vás prinesiem osobne do Bratislavy už čoskoro.
Pozdravujem, lepeniu zdar.
Objednávka Angraf
Moderátor: Fito
Pravidlá fóra
V sekcii je nežiadúci akýkoľvek druh reklamy na e-shopy a komerčné ponuky.
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
- Táto sekcia slúži na organizovanie a sprostredkovanie nekomerčných hromadných objednávok modelov a modelárskych potrieb, pričom ich zabezpečenie nie je predmetom podnikateľskej činnosti organizátora objednávky ani administratora fóra a tímto z nej neplynie žiaden zisk.
- Cieľom skupinovej objednávky je ušetriť poštovné, prípadne získať zľavu u výrobcu modelov na základe objemu objednaného tovaru.
- Objednané modely a iný tovar neslúžia na ďalší predaj.
V sekcii je nežiadúci akýkoľvek druh reklamy na e-shopy a komerčné ponuky.
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
- juraj_ziacik | --
- Meno: Gergej
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Objednávka Angraf
Hey Hou, Let´s Go!
Ciao Juraj
Zasielka dosla vporiadku.
Dakujem ti za tvoju ochotu robit takuto objednavku
Zasielka dosla vporiadku.
Dakujem ti za tvoju ochotu robit takuto objednavku

Ďuri aj u mňa všetko v poriadku.
ďakujem za vybavenie objednávky
ďakujem za vybavenie objednávky

Papierový člen plastikového klubu
Všetko dorazilo ako malo, klobúčik hlboko dolu a poklona za organizáciu a celkovú bezproblémovosť 

"Celý problém ľudstva je v tom, že hlupáci a fanatici sú si vždy istí sami sebou, a múdri ľudia plní pochybností." - Bertrand Russell
Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)
Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)
- juraj_ziacik | --
- Kontaktovať užívateľa:
Teším sa, čakám ešte na dvoch, že mi potvrdia dodanie objednávok a jednému z Vás to ešte doveziem do Bratislavy. Potom spravím nejaký ten sumár. Teším sa, že som Vám spravil radosť a už sa neviem dočkať apríla 2023.

Hey Hou, Let´s Go!
- developer10 | 37
- Meno: Peter
- Kontaktovať užívateľa:
Ja medzi tými dvomi tento rok nie som lebo poliaci to odflákli s hasičákmi, ale Ťa chcem len pochváliť že to robíš a ako to robíš a na rok sa teším ak niečo vydajú červené
Trim še!

...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Akurát majstrujem nad týmto dlhodobým projektom Tatry 148 CAS-32 a špatnokrásnym K-MAXom, lepidlo ešte schne na Rakete a OT-čku
Akurát majstrujem nad týmto dlhodobým projektom Tatry 148 CAS-32 a špatnokrásnym K-MAXom, lepidlo ešte schne na Rakete a OT-čku
- juraj_ziacik | --
- Kontaktovať užívateľa:
Takže objednávka ukončená do zdarného konca, všetkým Vám prišli modely v poriadku, tento krát sa nás pozbieralo 9 modelárov, ktorý si objednali 13 modelov, 21 laserov , 6 kabíniek a 10 kartónov. Modelárstvo sa mení na laselárstvo.....
Prevládali papierové modely lietadiel.
Radosť s Vami spolupracovať, všetky zásielky boli odoslané cez zásielkovne. opäť bolo trochu ťažšie komunikovať s poľskou firmou, ale celkovo veľmi dobrá spolupráca aj s nimi. Treba im jednoducho písať a otravovať ich.
Ďakujem Vám všetkým za účasť a teším sa opäť na apríl 2023, som zvedavý na ich novinky a hlavne, čo kto dokončí do najbližšej objednávky. Tiež ďakujem za chvály od Vás, teším sa keď sa Vy tešíte.
Pozdravujem a do lepenia...

Radosť s Vami spolupracovať, všetky zásielky boli odoslané cez zásielkovne. opäť bolo trochu ťažšie komunikovať s poľskou firmou, ale celkovo veľmi dobrá spolupráca aj s nimi. Treba im jednoducho písať a otravovať ich.
Ďakujem Vám všetkým za účasť a teším sa opäť na apríl 2023, som zvedavý na ich novinky a hlavne, čo kto dokončí do najbližšej objednávky. Tiež ďakujem za chvály od Vás, teším sa keď sa Vy tešíte.
Pozdravujem a do lepenia...

Hey Hou, Let´s Go!
- juraj_ziacik | --
- Kontaktovať užívateľa:
Len pripomínam, že 1.apríla 2023 spúšťam objednávku z ANGRAFU/ANSWERU. Ako už každý rok. Možno pridám aj Model Hobby. Môžete teda rozmýšľať a pomaličky si pripravovať čo by kto chcel. Ja idem objednávať tak či tak, aj keby som bol sám. 

Hey Hou, Let´s Go!
Ja by som sa prihováral za Model Hobby. 

Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Kawasaki Ninja ZX-RR (PLAST)
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_SxcjiHlDsTQJ1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Kawasaki Ninja ZX-RR (PLAST)
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_SxcjiHlDsTQJ1yC951EKA
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný