@serpens ok ... davam teda par postrehov co som pri tom preleteni postrehol:
1.2h | Ihly (injekcne) - spomenul by som aj kanyly (vnutrozilove ihly) - ja tu mam napr. pred sebou 3 rozmery - biela 17G (1.5x45), cierna 16Gx2" (1.7x50), oranzova 14Gx2" (2.2x50) - kupene vo vydajni zdravotnickeho materialu (celkovo tuna trochu problem so zohnanim, predsa len sme relativne male mesto)
1.2p | Kruhove sablony - ja poznam 1 typ pod nazvom "bublina" - je to viacmenej kruh, okolo su male priemery a vnutri su velke
1.3c | Minivrtacka a vrtaky - Proxxon som doteraz teda nepocul, skor som cakal Dremel - myslim ze je ovela univerzalnejsi a mam dojem ze ma aj ovela sirsi sortiment prislusenstva
1.3h | Posuvne meradlo a mikrometer - pokial viem tak trosku lepsie obycajne sublery meraju aj s presnostou 0,02, digitalne na 0,01 - ja som nedavno digitalnu kupoval, Insize 1112-150 cena 30E (mali aj inu znacku lacnejsiu, ale bezec o poznanie viac drhol)
4.5a | Zrkadlove pasky - a co tak obycajny alobal ? myslim ze svoje miesto by si nasiel
to je len par veci co som tak narychlo nasiel
co sa tyka diakritiky - kludne to mozem postupne upravovat (nehovoriac o nejakych chybach i/y co som zahliadol

meram bulharskym metrom !zacata prerabka R2D2
hotovo: Spiderman pos2
rozsmikane: lowQ free R2D2, Jaeger Strike (Pacific Rim)
asi kos:
IronMan mk7plan: USS Patna, BumbleBee, Optimus Prime, Aliens P-5000, rozne SW ...