No v každom prípade, chcel som si postaviť nejaký oddychový model. Žiadne maľovanie, tak nejak si oddýchnuť. Och ta naivita.
Vybral som z archívu túto poletuchu. Hneď na začiatku ma prekvapila hrúbka papiera, 0.35mm, To už je taký celkom že polokartón.
Šúľať z toho špičky a drobné rúrky určite nepôjde, našťastie sa ten papier celkom fajne rozdeľuje, stačí ho navlhčiť.
Autor síce na niektoré diely nakreslil aj chlopne, ale to asi iba pre to aby ukázal, že ich vie kresliť.
Dnešný rýchly prieskum internetov neodhalil žiadneho ďalšieho odvážlivca, ktorý by sa do stavby pustil.
Ak ste niekde videli nejaký report zo stavby tohto drobčeka, dajte mi prosím vedieť.
Mám totiž veľa otázok.
Zatiaľ som dal dokopy kokpit, a prednú časť trupu. Predná časť celkom sedela, kokpit robím voľne na motívy návodových kresieb. Akurát nastal drobný zádrhel, neviem spojiť predok trupu z kokpitom, ale to hádam nejak postupne porobím. Rebro ktoré tie diely spája je totiž akosi o cca 3mm užšie, ako by malo byť. Teda ani neviem vlastne ako by malo byt. To ukážu asi až diely obšívky, ktoré budú obklopovať kokpit.
Zatiaľ teda iba toľko, kto si pamätá moju stavbu Tornáda IDS tak ten vie, že z lietadlami sa ja moc nestresujem, ako ide tak bude.
Beriem to ako oddychovú stavbu, a zrejme to aj tak bude vyzerať.
Myślę że sklejanie tego modelu będzie czystą przyjemnością:)